‘Ako se još jednom zaljubim’, nova pjesma i video spot Sanelle

Podijeli objavu

Provokativnija nego ikad, zadarska glazbenica Sanella počastila nas je novim iznenađenjem. Nakon prvijenca ‘Čvor’ i skladbe ‘Zar je moguće’, na red je stigla treća pjesma, naslova ‘Ako se još jednom zaljubim’.

Kao i u slučaju prethodnih, i novi singl stiže iz kreativne autorske radionice Kristijana Rahimovskog koji ponovno potpisuje glazbu, a tekst u suradnji sa Sonjom Buljan, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Filip Gjud.

Foto: Jerko Marić i Ana Lončarić

‘Ako se još jednom zaljubim’ ljubavne je tematike, popraćena modernom produkcijom u dinamičnom ritmu. ‘Tekst govori o ljubavnim razočaranjima i neuspjesima, te šalje poruku imaginarnoj muškoj osobi, kako od nje za njega bolje nema, odnosno kao što i sam tekst refrena kaže – “Neka te druga grli, za mnom ćeš proliti sto litara krvi, jer od mog dodira, usana, sve tvoje vene … vjeruj neka te druga čuva, za mnom ćeš proliti sto litara suza a ja pustiti ni jednu neću za našu sreću”‘, istaknula je Sanella.

Foto: Jerko Marić i Ana Lončarić

I ovoga puta glazbenu, prati video priča snimana u Zadru u režiji Jerka Marića, a u spotu je ulogu odigrala i Sanellina kćerka Antea. ‘Jerko Marić, Kristijan Rahimovski i Filip Gjud, od početka su moj team, sa kojima je užitak surađivati. Nadam se da će pjesma “Ako se još jednom zaljubim” pronaći svoju publiku.’

Foto: Jerko Marić i Ana Lončarić