Sassja objavila novi singl! “Moj dragi” kao (ne)ljubavna i (anti)socijalna stvar iz radionice prve žene FM JAM-a

by ruj 18, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Regionalnu publiku oduševila je specifičnim zvukom i tekstovima na koje su je inspirirali ljudi koji je okružuju, s godinama je postala vladarica pozornica, a njeni singlovi uvijek ubodu sadašnji trenutak – ona je Sassja, prva žena FMJAM-a, i ima novu stvar!

“Moj dragi” novi je singl tuzlanske reperice koja je svoj povratak nakon kratke pauze najavila početkom ljeta suradnjom sa Zabranjenim pušenjem na njihovoj pjesmi “Kupi nas Ali”. Na prvom samostalnom singlu u godinu dana, Sassja je prvi puta surađivala sa zagrebačkom legendom Baby Dooksom, a suradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu.

Osim muzike kojoj je teško odoljeti, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova ‘neljubavna ljubavna’ pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na razmeđi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja. Doživite “Moj dragi” kako želite!

Prateći videospot produkcijsko je djelo Kreativluk ekipe pod režijom Adnana Huremovića. Sassjin styling i dalje je povjeren u vješte i kreativne ruke dizajnerice Martine Herak. Sva simbolika i metaforika u spotu je namjerna, isplanirana i kalkulirana.