Naslovnica Vijesti Domaća glazba Saša Matić na koncertu u Osijeku, oduševio izvedbom Oliverove pjesme ‘Dva put...

Saša Matić na koncertu u Osijeku, oduševio izvedbom Oliverove pjesme ‘Dva put san umra’

Podijeli objavu

Saša Matić oduševio je više od sedam tisuća svojih obožavatelja koji nikako nisu htjeli propustiti njegov koncert u Osijeku prošli vikend. Najemotivniji dio večeri, a i cijelog koncerta, bio je upravo onaj kada je Saša uz klavir izveo pjesmu ‘Dva put san umra’, Olivera Dragojevića.

Cijela dvorana nabijena predivnim emocijama, pjevala je u isti glas sa Sašom, dok se pjevač na najljepši način zahvalio Oliveru na svim divnim pjesmama koje je pružio tijekom svoje karijere.

U nedavnom razgovoru za pojedine hrvatske medije, na pitanje kako se odmara kada ne radi i ne nastupa, odgovorio je: ‘Opuštam se, recimo uz Olivera Dragojevića, Kemala Montena, volim dobre i lijepe pjesme.’

Iako njeguje drugačiji glazbeni žanr, Saša Matić uvijek pomno bira pjesme i osim njegovog divnog glasa, publika to najviše voli i poštuje kod njega. Ne pristaje na kompromise i ne podilazi trenutnim glazbenim trendovima.

Skromnost je također jedna od njegovih vrlina, a kada ga pitate da li se promijenio tijekom svih ovih godina koliko je na sceni, Saša će vam reći: ‘Ja se uvijek vodim onom da bez obzira koliko te život promijeni i bilo gdje da te odvede, nikad nemoj zaboraviti odakle si krenuo i trudim se tako živjeti, nisam opterećen nikakvom slavom.’

Saša tijekom ovog mjeseca ide na svoju turneju u Australiju, a odmah po povratku dolazi napraviti još jedan u nizu svojih izvrsnih koncerata i to 27.4. u Arenu Varaždin.