Saša Lozar je rekao “Da”

Podijeli objavu

Nakon velikog hita i miljenice radijskog etera “Tajno”, svestrani i talentirani glazbenik Saša Lozar objavljuje novu pjesmu jednostavnog i simboličnog naziva “DA”.

Autor novog singla je odličan suradnik i veliki autor mnogobrojnih hitova, Predrag Martinjak Peggy ujedno zaslužan za uspješnice Massima Savića i Nine Badrić.
Uz Predraga Martinjaka spominjemo koaranžera Bojana Šalamona Shallu, koji ujedno potpisuje mix i mastering.

Peggy i Saša vješto pronalaze formulu i najavljuju jedan novi glazbeni zvuk koji Lozaru savršeno odgovara. Karakter pjesme je sam po sebi plesan, tako da bi se single “DA” mogao najaviti kao prava plesna bomba, idealan za klupsku scenu i remixeve.

Pjesma ima svoju afirmativnu notu; naslov pjesme tzv. jednostavnog predznaka riječi “DA”, odiše pričom u kojoj se svi pronalaze. Da, ljubavna je, ali puna ritma, feelinga i dobre glazbe. Vjerujemo da će se mnogi prepoznati te prepustiti njenim stihovima i zaraznom plesnom ritmu.

Snimljen je video spot po redateljskom palicom Filipa Filkovića, producentice Renate Lučić i snimatelja Ivana Zadre.

Spot prati niz situacija u kojima Saša i njegova bliska osoba zajedno prolaze kroz nekoliko zabavnih dana i situacija. Radnje su prikazane kroz iznimno dinamični i zaigrani kolažni niz. Odnos je prikazan realistično, a koloriti i dinamika kadrova spota stvaraju zanimljivu vizualnu kulisu u kojoj se Saša nalazi. Spot se nadograđuje na estetiku i zvuk koji je pokrenut pjesmom i spotom “Tajno”, isti autori video spota svojim upečatljivim stilom Sašu vode kroz subkulturalne ideje i vizualni stil koji odlično prati pjesmu prepunu emocijama i sami naziv pjesme “Da”.