Podijeli objavu

Sajsi MC je već sad poznato ime, ne samo u Srbiji nego i u Hrvatskoj, odnosno u regiji.

Iza sebe ima zapažene nastupe na Weekend Media i Ferragosto Jam festivalu, a već drugu godinu za redom nastupa i na Drito iz Tvornice festivalu.

Njeni solo nastupi u Zagrebu su svaki put do sada bili rasprodani (KSET, Klub), pa je vrijeme bilo za njen premijerni nastup u Splitu u klubu Quasimodo 27. siječnja.

Sajsi MC je jedna od najzapaženijih ženskih alternativnih rap izvođača na Balkanu. Prepoznatlijva je po jedinstvenom stilu i lirici, ali ne i usmjerenosti ka samo jednom žanru.

Od 2005 do 2009 nastupa s bendom, sa kojim takodje ima album. Godinu dana kasnije izlazi njen solo album “Daleko je dizni”. Od 2011. godine započinje suradnju s DJ BKO-om koja i dalje traje. Oni danas nastupaju u sastavu koji čine: Ivana Rasic (Sajsi MC – Lead Vocal, Lyricis), Tijana (Back Vocal, Sing Volcal) & DJ BKO (DJ, Producer).

SUBOTA 27.1.2018.
START 22:00
UPAD 35/45 KN

Tijekom svih ovih godina nastupali su na mnobrojnim festivalima kao što su: EXIT (2008, 2009, 2013, 2014,2015), Nisomnia, Reload, Green Bass, Mlade Rime (Slovenia), Sarajevo Film Fest (Bosnia) itd. Pored festivala osvajali su klubove u svim većim gradovima u regiji: Novi Sad, Zagreb, Rijeka, Skoplje, Ljubljana, Gracanica, Mostar, Trebinje, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Niksic.

Više puta su se njene pjesme našle na MTV Domacica TOP 20, nekoliko puta na samom prvom mjestu, a ove godine je bila i u borbi za nominaciju MTVEMA.