Podijeli objavu

Nakon malo više od četiri godine Šajeta se vraća u klub Sax! U kultnom zagrebačkom klubu u ovu subotu, 27. siječnja sprema se vanserijska fešta i nije preporučljivo propustiti je.

Šajeta je grupa osnovana 1993. godine u Opatiji i jedna je od najistaknutijih predstavnika legendarnog ča-vala. Karizmatični frontmen Dražen Turina početkom 90-ih osniva sastav ‘Yars’ u kojemu vrlo brzo počinje pisati skladbe na čakavštini. Zvali su se ‘Šajeta & Capra d’oro’, ali ubrzo mijenjaju ime u Šajeta što na čakavštini znači „grom“. Do sada su izdali šest albuma: Čestitke i aplauzi (1994.), Blues berača šparuga (1996.), Božja beseda i vražje delo (dvostruko izdanje, 1997.), Istradamus vulgaris (2000.), Doba vodenjaka (2003.) i Kope i špade (2007.).

Grupa je poznata po megahitovima kao što su “Party za ekipu”, “Košulja plava”, “Evergrin”, “Moji koraki” i “Leteća Barbara” na koje je teško ostati ravnodušan. Šajeta je također i sinonim za odličan provod te vjerujemo da je dovoljno razloga da se u subotu, 27. siječnja u klubu Sax! “čuju vaši koraki”. Vidimo se!

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 45 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan cijena će iznositi 60 kuna.