Podijeli objavu

Nakon duge pauze, od skoro tri godine, S.A.R.S. se vraća u Zagreb. Nije tajna da u Zagrebu postoji posebna ljubav prema ovom beogradskom bendu, još od njihovog prvog nastupa u Željezničaru, davne 2009. godine. Od tada su imali mali milijun koncerata u Zagrebu, a svakako su za izdvojiti prvi samostalan (i rasprodan) koncert u Domu sportova 2014. godine te iste godine tri rasprodana dana u Tvornici kulture, zatim dva dana u Domu sportova 2016. godine i na kraju njihov posljednji koncert u Zagrebu, dva dana u Boogaloo 2019. godine.

Od tog koncerta se dogodila pandemija koja je svakako usporila i otežala stvari, ali izgleda da se rock&roll ipak vraća u Zagreb jer napokon imaju samostalni koncert – u subotu, 18.09.2021. godine, S.A.R.S. nastupa na Zagrebačkom velesajmu. Izvodit će svoje dobro poznate pjesme kao što su Lutka, Klinka, Perspektiva i Buđav lebac, ali sasvim sigurno nas očekuju i neke novosti. Nedavno su izdali novi singl Gluva, s kojim najavljuju novi, osmi studijski album. Nadamo se da ćemo možda premijerno čuti i još neka nova pjesma…

Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim ovdje, a trenutno su u prodaji po cijeni od 110 kn. Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Brzi Covid test će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja. Ukoliko se niste spremni testirati na ulazu i snositi trošak testiranja ili nemate važeću digitalnu Covid potvrdu nemojte kupovati ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć kao ni u slučaju pozitivnog Covid testa.