Podijeli objavu

U petak je na Crekvini S.A.R.S. nastupio prvi put na Kastvu. U tijeku je 28. izdanje Kastafskog kulturnog leta zahvaljujući kojem je Kastav ponovno središte kulture, zahvaljujući brojnim predstavama i koncertima koji se održavaju.

S.A.R.S.-ov koncert je jedan od onih koji se ne propuštaju, no zbog najave lošeg vremena, na Crekvini nije bilo previše ljudi. No radi se o manjem prostoru, pa je bilo za očekivati intimniji koncert, koji smo i dobili.

Početak je bio najavljen za 21 sat, no na pozornicu su se popeli tek oko 21.45 h, vjerojatno čekajući da se prostor popuni. Kada se Crekvina napokon popunila, S.A.R.S. je krenuo sa svojom uobičajenom set listom koju su skratili zbog pljuska koji je trebao slijediti, no ipak su stigli izvesti svoje najveće hitove poput ‘Perspektive’, ‘Lutke’, ‘Rakije’, ‘Klinke’ i ‘Debelog lada’, no i neke novije kao ‘Živim na Balkanu’ i najnoviji singl ‘Veruj mi’ koji najavljuje novi album, Glava.

Još se ne zna kad će točno izaći njihov sedmi studijski album, ali nadamo se ubrzo!

Novi singl zasad odlično prolazi pa na YouTubeu ima preko 260 tisuća pregleda u mjesec dana. Zahvaljujući ‘catchy’ refrenu, radi se o pravom ljetnom hitu, na koji se rasplesala i kastavska publika. Publika je plesala od samog početka koncerta, iako je bio zamišljen kao sjedeći. Neki su se na početku ‘opirali’ i sjedili na tribinama, no ubrzo su i oni posustali i zaplesali.

Usprkos lošem vremenu koje smo očekivali, odlično smo se zabavili, kako to i inače biva na koncertima S.A.R.S.-a!

Ana Šoda