Podijeli objavu

Sinoć je u Poreču održan posljednji koncert sezone u sklopu Open Air Festivala.

S.A.R.S. i Dino Dvornik Tribute Band su imali tu čast da zatvore treće izdanje ovog uspješnog festivala, koji je posljednji dan proveo u znaku – tune! Sam festival je podijeljen u četiri različite kategorije: Street Performance, Street Music, Cinema and Theatre i Special events.

Tijekom ljeta su bili organizirani razni koncerti i mini festivali, a sinoć je zatvorena sezona uz Tunalicious Street Food Festival, festival posvećen morskoj hrani. Prije samog nastupa benda S.A.R.S., proglašeni su pobjednici natjecanja u lovljenju tune te su vagane tune ulovljene jučer. Najveća tuna festivala je imala preko 110 kilograma, a upravo je tim Barakude, koji ju je ulovio, odnio i pobjedu!

Nakon samog proglašenja je uslijedio koncert S.A.R.S.-a, koji su, kao i inače, obilježili fantastična atmosfera te odličan nastup benda! Uz svoje stare hitove, izveli su i tri novija singla koja su nedavno izbacili – ‘Živim na Balkanu’, ‘Ljubav umire’ i ‘Teško je’. Za singl ‘Teško je’ su nedavno izbacili i spot, koji je njihov prvi ‘live’ spot – snimili su pjesmu u trenutku dok su snimali i spot, u studiju.

Iako imaju hrpu koncerata pred sobom do kraja godine, ono što se posebno ističe jest Red Bull Soundclash koji će se održati u sklopu eventa ‘Ritem Mladosti’ 14.prosinca u Ljubljani u Areni Stožice. Ovo će biti drugi put da nastupaju s Dubiozom Kolektiv u ovakvom izdanju, a sigurni smo da će nas ponovno oduševiti!

Oko ponoći je uslijedio koncert Dino Dvornik Tribute Band-a koji nas također nije razočarao – kao i inače, izveli su sve najveće hitove Dina Dvornika, i to tako da su zaista odlično prenijeli i energiju kojom je zračio i sam Dino!

Sve u svemu, odlično smo se proveli u Poreču te se veselimo sljedećem izdanju!

Ana Šoda