Podijeli objavu

Rumunjski glazbenik Guez ovih dana je digao na noge cijelu hrvatsku javnost. Na svom Facebook profilu ustvrdio je da je Crazy, pjesma koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu, zapravo plagijat njegove pjesme Ceea ce iubim – piše index.hr

Guez je rekao da je beat za svoju pjesmu kupio od Danzel Beatsa, odnosno Denisa Mevlje, producenta koji je radio i Frankinu pjesmu, a Frankin tim je priznao svoju pogrešku. Tvrde da su oni autori beata te da su pjesmu pogreškom stavili na prodaju.

Index je kontaktirao Gueza koji kaže da će o svemu obavijestiti EBU-u i da istina mora biti rečena, pa makar Franku diskvalificirali.

“Nikad nisam rekao da je Franka plagijator, ali njezin tim bi to mogao biti. Njoj želim svu sreću na Eurosongu, ako ne bude diskvalificirana”, kaže Guez.

Ipak, tvrdi da se na Facebooku cijelo vrijeme oglašavao njegov menadžer, dok on samo želi da se Danzel Beats javno očituje o svemu.

“Frankini producenti su mi nudili novac da obrišem svoju pjesmu. Odbio sam to. Nudili su mi 10 posto Frankine zarade i deset zajamčenih hitova”, tvrdi Guez dodavši da priprema video u kojemu će ponuditi dokaze za sve svoje tvdnje – piše index.hr