Rovinjska noć uz Davida Temelkova!

by kol 16, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Jedan od najpoželjnijih mladih glazbenika, kako glasom, tako i stasom, oduševio je stanovnike Rovinja i njihove goste.

Četvrta rođendanska fešta Rovinj FM-a, bila je idealna pozornica i prigoda, za jedan od romantičnih ljetnih nastupa Davida Temelkova.

Foto: Željko Vidinović

Svi okupljeni na prostoru stare željezničke stanice u Rovinju, uživali su u Davidom uspješnicama, kojima gradi respektabilnu glazbenu karijeru i svakim danom dokazuje, kako mu je sasvim zasluženo, mjesto u vrhu scene.

Sam David, nije krio zadovoljstvo nastupom uz bok brojnih glazbenih kolega, među kojima i Opće opasnosti, koji su, svaki na svoj način, uveličali jednu predivnu Rovinjsku noć.

‘Bila mi je iznimna čast pjevati za Rovinjsku publiku, a svojim reakcijama, još jednom su pokazali kako su iznimna publika! Pjevalo se punim glasom i pljeskalo iz sve snage, što mi je dalo dodatan vjetar u leđa. Hvala još jednom svima, bilo mi je zadovoljstvo pjevati sa vama!’

Vrhunac nastupa bio je kada je otpjevao legendarnu pjesmu ‘Jovano, Jovanke’, a publika je gromoglasnim pljeskom, ali i emotivnim suzama, nagradila njegovu savršenu izvedbu.

Dok čekamo novi nastup Davida Temelkova, uživajte u aktualnom hitu Davida Temelkova, ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’, kojim je zajedno s autorom Miroslavom Rusom, definitivno obilježio ovo ljeto.