Podijeli objavu

Pjesmu za Roka napisao je Jacques Houdek, a Roko će je pjevati kao predstavnik Hrvatske na Eurosongu u Izraelu.

S pjesmom ‘The Dream’ koju je napisao Jacques Houdek nastupio je Roko Blažević te je uvjerljivo uzeo prvo mjesto prema glasovima žirija kojih je dobio 77, ali i publike koja mu je dala najvećih 12 bodova – piše rtl.hr

“Ako sam ja bio 13. očekujem da će Roko biti barem u top tri”, komentiraju je presretni Jacques nakon natjecanja.

Naš najuspješniji eurovizijski predstavnik u posljednjih deset godina, Jacques Houdek ove se godine na Doru prijavio isključivo kao autor, a velika vrata hrvatske estrade ogromnom je podrškom otvorio svome učeniku iz ‘Zvijezda’ – Roku Blaževiću koji s pjesmom ‘The Dram’ ide na Eurosong!

‘Isuse Bože, hvala svima!’, rekao je Roko u šoku nakon proglašenja pobjednika Dore.

‘Roko nas je sve oduševio već svojom prvom audicijom. Sretan sam što sam prvi pritisnuo gumb i podigao se na svojoj mentorskoj stolici te pridobio Roka u svoj tim! Tijekom showa Roko je pokazao svu raskoš svoga talenta, a najviše me oduševio svojom izvedbom legendarne Cohenove pjesme ‘Hallelujah’. Upravo tijekom te izvedbe imao sam viziju njega na eurovizijskoj pozornici i odlučio sam napisati pjesmu baš namjenski za njega, no to sam mu otkrio tek nakon showa. Njegov talent, sigurnost i suverenost toliko su me oduševile da sam kao autor odlučio povjerenje dati baš njemu, a Eurosong je prava prilika da svijetu pokažemo kojim talentima raspolažemo”, otkrio je ranije Jacques Houdek za RTL.HR.