Home Vijesti Domaća glazba Rock&Off Radio – pregled tjedna!

Rock&Off Radio – pregled tjedna!

0
Rock&Off Radio – pregled tjedna!

U drugom tjednu obogaćenog progama Rock&Off internet radija imali ste prilike poslušati emisiju “A što ti slušaš” u kojoj rock&off glazbenici biraju najbolje hrvatske pjesme po vlastitom izboru. Svoje playliste podijelili su s vama bendovi Struja Svijesti, Mnogi Drugi i ESC Life te kantautorica Luce i Ivo Sivo iz Dječaka .

Osim najboljih pjesama, svi su otkrili i mlade i/ili neotkrivene bendove za koje bi voljeli da ih poslušate. Tako su se zavrtile pjesme bendova i izvođača: Terminator, Irena Žilić, Lovely Quinces, nemanja, Porto Morto, Đutko, Glupa-Chan, Kali Fat Dub i Trophy jump. Spotove navedenih izvođača moći ćete vidjeti u emisiji PopRock.hr u narednom periodu kao preporuke glazbenika iz Rock&Off-a.

Također, neki od njih su otkrili i “guilty pleasure” pjesme, odnosno određene pjesme izvođača ili iz žanrova koje inače ne slušaju. Koji su to provjerite u emisijama. Emisiju “A što ti slušaš” možete slušati svakog radnog dana u 12 sati, a reprize isti dan u 20 h te idući dan u 9 sata.

U ovom tjednu u Emisiji “A što ti slušaš?” ugostit ćemo članice i članove žirija Rock&Off nagrade – glazbene radijske urednike i voditelje, kritičare i novinare!

Što slušaju ljudi koji puštaju glazbu, daju kritike i pišu o novim izdanjima i albumima, biraju i nominiraju glazbenike za Nagradu Rock&Off? Svoje playliste otkrit će nam Slavin Balen s Radija 101, Maja Trstenjak sa Sound-report.com portala, Siniša Miklaužić s portala beehy.pe, Maja Milin Kosa s HRT – Radio Zadra te Tomislav Miličević s portala Reggae.hr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here