Podijeli objavu

Drugi način nastupit će prvi put u kultnom zagrebačkom klubu koji će ih ugostiti u subotu, 29. rujna. Ovi rock veterani poznati su po odličnim live svirkama pa će svojim nastupom zasigurno uveličati jubilarnu 20. sezonu kluba Sax!

Poznati zagrebački rock bend tijekom više od 40 godina postojanja i tisuće koncerata održanih diljem regije stekao je kultni status i danas proživljavaju svoju drugu mladost. Iza ovog legendarnog sastava su mnogobrojni hitovi koji se i danas rado slušaju poput bezvremenskog “Prođe ovaj dan”, “Na mom dlanu”, “Piši mi”, “Stari grad”, “Jedro za oluju” te onih novijih poput “Ljubav je od porculana”, “Zgubidan” i mnogih drugih.

Tijekom godina bend je mijenjao članove, a današnju postavu Drugog načina čine: Branko Požgajec (vokal/flauta), Božo Ilić Dugi (bas gitara), Ernest Vinković (gitara/vokal), Damir Vuk (klavijature/vokal), Mario Domazet (gitara) i Mladen Palenkaš (bubnjevi/udaraljke/vokal).

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 60 kuna.