Podijeli objavu

Rezerve, rock ‘n’ roll bend iz Makarske, predstavljaju video spot za svoj najnoviji singl ‘Koga briga za zvijezde’ kojim najavljuju izlazak albuma prvijenca ‘Ravno u zamku’ u izdanju Croatia Recordsa.

Spot je režirao talentirani Milan Latković s kojim su već surađivali na spotovima za singlove ‘Ne voli, ne voli’, ‘Madona’ i ‘Potoci suza’ i koji je dao Rezervama prepoznatljiv vizualni identitet – moderno i retro Rezerve nose ponosno. Oni spajaju romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost i nema sumnje da će njihov album prvijenac ‘Ravno u zamku’ biti pravo osvježenje na domaćoj rock sceni.

Rezerve stvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu za zločeste dečke i curice, a pripadajući spot je upravo to, priča o zločestom glavnom liku kojeg ipak na kraju stiže ruka pravde. U spotu se, uz gitaristu Rezervi Antu Puharića koji je utjelovio glavnog lika, pojavljuju sjajne Đana Kuzmanić, Uršula Najev i Zorana Kačić-Čatipović.

Singl “Koga briga za zvijezde” obogaćen je brass sekcijom: Tea Bašković, Božo Škarica, Marin Klarić i Mislav Norac (sax solo) – ova himnična oda nesretnoj ljubavi potvrđuje da punk rock rifovi i springsteenovski štih uvijek iznova mogu ispričati najljepšu priču, upravo ovakvu kakva je “Koga briga za zvijezde”.