Podijeli objavu

Poznat je kao osoba koja svakim danom pomiče granice, pa ni ne čudi da je riječ o jednom od najtraženijih i najuspješnijih glazbenika.

Ivan Zak ponovno je potvrdio zašto je uz njega sve tako lako. Kvarner Fest i Gat Karoline Riječke bili su pretijesni za sve one koji su željeli prisustvovati koncertu svog idola, a organizatori se slažu kako ni za jedan koncert nije vladao takav interes.

Foto: Privatni album Ivan Zak

Tisuće ljudi pjevale su u glas, a Ivan im se s druge strane odužio fantastičnim nastupom, nizajući svoje najveće hitove.

Sve ovo odlična je uvertira za ljetne dane, koji će Ivanu po svemu sudeći biti izuzetno ispunjeni i radni. Nakon posljednjeg hita ‘Idu dani’ kojim je u kratko vrijeme oduševio struku i fanove, svi s nestrpljenjem očekuju izlazak nove pjesme, kojom će ujedno najaviti i novi album.

Foto: Privatni album Ivan Zak

Pored svega toga, koncertni raspored Ivana Zaka nikada nije bio gušći. Poznat je kao pjevač koji uživa u interakciji s publikom, a ljetna turneja pred njim nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prvu prigodu da uživate u Ivanovim glazbenim čarolijama imate već ovoga vikenda, petak 08.06. u Vodicama, gdje će u sklopu CMC festivala održati koncert na Vodičkoj rivi, a dan kasnije 09.06 je u Novom Marofu u Sloveniji.

08.06. Vodice
09.06. Novi Marof, Antunovo v Marofu
16.06. Celje, Avenija night fest
23.06. Biograd, Ilirija Resort (bazeni)
24.06. Ivanje
29.06. Petrijanec