Podijeli objavu

Više od deset godina Dan prodavaonica ploča (Record Store Day) sinonim je najvećeg glazbenog događanja u svijetu i jedan od najbitnijih dana u kulturi nezavisnih prodavaonica ploča. U ovoj 2020. godini svijet izgleda nešto drugačije pa će i proslava Record Store Day u Dancing Bearu biti isključivo u znaku sjajnih, ekskluzivnih izdanja koja će umjesto planiranog tradicionalnog datuma u travnju biti predstavljena u kolovozu, rujnu i listopadu.

Kako ističu organizatori ovog svjetskog događanja, podržati nezavisne prodavaonice ploča danas je važnije nego ikada. U skladu sa situacijom proslave će biti manje, bez velikih okupljanja, Record Store Day će izgledati drugačije, ali fokus će biti na glazbu i fantastične naslove. Police Dancing Bearovih trgovina obogatit će se raritetnim izdanjima tijekom tri subote: 29. kolovoza, 26. rujna i 24. listopada 2020., a sve kupce na navedene datume očekuje i dodatnih 15% popusta na sva redovita izdanja.

Prvi val najiščekivanijih izdanja ove godine pronaći ćete u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča u Zagrebu, Splitu i Osijeku te na www.dancingbear.hr već ovu subotu, 29. kolovoza.

New Order, Gary Clark Jr., Pink Floyd, Biffy Clyro, Charli XCX, The Black Keys, Gorillaz, tek su dio izvođača koji su fanove odlučili ovu subotu počastiti premijernim i limitiranim izdanjima. Kao posebnu glazbenu poslasticu Dancing Bear ističe izdanje David Bowie – “ChangesNowBowie” na kojem se nalazi devet nikada objavljenih pjesama glazbenog kameleona snimljenih u studenom 1996. tijekom proba za slavljenički koncert povodom Bowiejevog 50. rođendana u Madison Square Gardenu. Ovo izdanje bit će dostupno ekskluzivno u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča i to na LP-u i CD-u.

Popis svih RSD 2020 izdanja potražite na službenoj web stranici: https://recordstoreday.com

Za sve koji posjete Dancing Bearovu online trgovinu na www.dancingbear.hr vrijedi istaknuti aktualnu Dancing Bearovu online akciju koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po sjajnim cijenama.

Navratite, osluhnite, razgledajte, kupite!