Podijeli objavu

Povodom izdanja četvrtog live konceptualnog albuma Sare Renar „Gdje povlačiš crtu?“ svi ste pozvani na razgovor i preslušavanje albuma u petak, 23. veljače u 21 sat u novootvoreni Split Circus (Monthy Python).

Projekt „Gdje povlačiš crtu?“ nastao je prije godinu dana kao glazbeno-scenski događaj u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti, a u pedesetak minuta vožnje kroz radiofonijski, eksperimentalni, ali i prepoznatljivo melodijski pejzaž, četvoro muzičara i dvoje glumaca na ovom hibridnom albumu istražuju pitanje na koje nikad nećemo dobiti konačan odgovor, a postavljat ćemo ga sebi (i drugima) cijelog života.

„Gdje povlačiš crtu?“ nije pop album i zahtijeva drugačiji, posvećeniji način slušanja. Zato je izdan na vinilu, mediju koji zahtijeva fokusirano slušanje.

O albumu, crtama, granicama i stvaranju razgovarat će Šime Barbarić, Zdeslav Benzon i Sara Renar. Razgovor moderira Darko Čop.

Na eventu ćete moći ekskluzivno kupiti vinilno izdanje albuma po promotivnoj cijeni, a svi oni koji kupe vinil, dobivaju i gratis festivalsku kartu za FIDO Music Weekend, novi splitski glazbeni festival!

Ulaz je slobodan. Vidimo se!