Rasprodana oba koncerta Tonyja Cetinskog u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovila

by srp 17, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Vikend pred nama donosi pravu glazbenu poslasticu, u glavnoj ulozi sa Tonyjem Cetinskim.

Fantastična regionalna turneja #samoljubav, dobiti će svoj spektakularan nastavak u Šibeniku, na tvrđavi Sv. Mihovila, čiji se ambijent savršeno uklapa u cijelu priču.

Glazbenik, koji ove godine ne prestaje rušiti koncertne rekorde, a koji je brojnim dosadašnjim nagradama, posljednjih mjeseci pridodao i neke nove, jedva čeka druženje sa svojom vjernom publikom.

Ovoga puta Tony će sa svojim bendom, ali i gudačicama dva dana zaredom nastupiti na pozornici šibenske tvrđave.

Prvi dan koncerta, 19.07., rasprodan je u samo nekoliko sati, pa se tako na novi termin,subotu 20.07., nije se dugo čekalo, a za kojeg su ulaznice također planule u kratko vrijeme.

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što njegova ekipa radi.

Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni ‘Svaka tvoja laž’, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Posljednje pripreme su u tijeku, a mi ne sumnjamo, kako će nakon ova dva koncerta, turneja #samoljubav ispisati neke nove stranice.

Svi oni koji su na vrijeme nabavili svoje ulaznice za koncerte na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila, bilo prvi ili drugi dan, iz prvih redova imati će prilike uživati u predivnim večerima sa svojim omiljenim glazbenikom.

Dva dana dijeli nas od nezaboravnog nastavka turneje #samoljubav u Šibeniku, 19. i 20.7., tvrđava Sv. Mihovila.