Podijeli objavu

Nakon što su rasprodali pulsku, varaždinsku i splitsku Arenu na red je došao i Zagreb. Turneja koja pratimo već godinu i nekoliko mjeseci završava ovog petka, 1.12. u rasprodanoj zagrebačkoj Areni gdje će Parni valjak napokon usrećiti svoje vjerne obožavatelje. Nadamo se kako ste nabavili svoje ulaznice za ovaj koncert vrhunske produkcije.

Koncert se sastoji od akustičnog i električnog dijela

Kao što smo već spomenuli, koncertna turneja nosi naziv „2u1“ jer se sastoji od akustičnog i električnog dijela tako da će svi doći na svoje – ljubitelji žešćih ritmova, ali i romantične duše u akustičnom dijelu koncerta.

Parni valjak je jedan od naših najuspješnijih bendova koji je na sceni preko 40 godina i svakim koncertom dokazuju da su zaista jedan od najboljih rock sastava na našoj sceni, a ovim koncertom i ovom produkcijom su pokazali da im originalnih ideja ne nedostaje i da su svojoj publici uvijek spremni ponuditi nešto novo.

Samo sretnici koji su svoju ulaznicu kupili na vrijeme, uživat će u stihovima i ritmovima Parnog valjka, ali i ovom jedinstvenom scensko vizualnom spektaklu.

Vidimo se u petak!