Rasprodan koncert Tonyja Cetinskog na Tvrđavi sv. Mihovila

by srp 31, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nema više ulaznica za koncert Tonyja Cetinskog na Tvrđavi sv. Mihovila koji će se održati 25.08.2017. u 21:00.

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice, a sasvim novu priču napisat će 25.8.2017. na atraktivnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila gdje će predstaviti svoj novi acoustic/electric zvuk!

Riječ je o višestrukom dobitniku Porina, pobjedniku brojnih domaćih i regionalnih festivala, sudioniku Eurosonga, glazbeniku s brojnim nagradama struke i publike te jednim od najemitiranijih izvođača u regiji.

Iznimnu vokalnu kvalitetu Tony je odavno potvrdio i na svjetskoj razini, suradnjom s eminentnim izvođačima poput Joséa Carrerasa ili Michaela Boltona s kojim je nastupio u kultnom londonskom Royal Albert Hallu.

Niz Tonyjevih koncerata u najprestižnijim dvoranama, tijekom dvadeset i pet godina dugoj glazbenoj karijeri, predug je za nabrojati. Unatoč značajnoj obljetnici djelovanja na sceni, Tony nikada ne prestaje raditi na sebi, težeći novom, boljem i atraktivnijem nastupu i kontaktu s obožavateljima.

Upravo je ova posvećenost glazbi rezultirala ne samo novom skladbom „Laku noć“, već potpuno novim, drugačijim zvukom, projektom acoustic/electric kojeg je Tony nedavno predstavio publici i široj javnosti. Zajedno sa svojim bendom, pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rock zvuku.

Saznaj kako zvuči novi Tony Cetinski 25.08.2017. na posebnom ljetnom koncertu visoko iznad Šibenika, na jedinstvenoj pozornici šibenske Tvrđave sv. Mihovila!

„Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo!’ – rekao nam je ovom prigodom Tony, ne krijući svoje zadovoljstvo prilikom da nastupi u tako iznimnom prostoru.

Jedno je sigurno, niti jedan Tonyjev koncert nije isti. Njegovi beskrajno energični i emotivni nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a publika svaku izvedbu isprati ovacijama, pljeskom i plesom.

Novi acoustic/electric zvuk savršeno se uklopio u glazbenu priču koju Tony pripovijeda kroz stihove svojih pjesama što ga već desetljećima čini najsjajnijom zvijezdom regionalnog glazbenog neba.

Ne propusti poslušati novog Tonyja Cetinskog, u petak 25.08.2017. na Tvrđavi sv. Mihovila od 21 sat!

Djeca do 5 g. ulaze besplatno.
Invalidi ne ulaze besplatno.