Rasprodan koncert – Tony Cetinski, tvrđava sv. Mihovila 14.08.!

by srp 27, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Kako i priliči najvećim regionalnim zvijezdama, najemitiraniji i najtraženiji izvođač Tony Cetinski, još jednom je potvrdio svoju veličinu. Veliki koncert u srcu Šibenika koji ga uskoro očekuje, rasprodan je do posljednjeg mjesta. Riječ je o Tonyjevom koncertu na jednoj od najljepših jadranskih ljetnih pozornica – tvrđava sv. Mihovila, pod nazivom ‘Samo ljubav’ 14.08.

Sjajnu karijeru, koja je obilježena nebrojenim hitovima, a među kojima je i aktualni singl ‘Čuvam ljubav’, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Izvrsno balansirajući pjesmama, kao i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite publike, a svi oni koji su na vrijeme kupili svoje ulaznice za Šibensku tvrđavu 14.08., imati će prigodu uživati u nevjerojatnoj koncertnoj priči #samoljubav.

‘Raduje me dolazak u Šibenik i nastup u divnom ambijent kao što je tvrđava sv. Mihovila. Veliko hvala organizatorima na pozivu, a ja se sa svoje strane nadam kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Jedva čekam da izađem na pozornicu i da krene ovo nezaboravno glazbeno putovanje, u kojem ćemo nadam se svi zajedno uživati! Hvala mojoj publici! ‘, rekao nam je Toni.

Ono što je sigurno da nas čeka zagarantiran odličan provod o kojem će se itekako pričati – Šibenik, tvrđava sv. Mihovila 14.08.!