Podijeli objavu

Pedeset godina glazbenog rada, Neda Ukraden proslaviti će spektakularnim koncertom u ponedjeljak 19.03. pred prepunim i rasprodanim Lisinskim.

Ulaznica za koncert koji obožavatelji sa nestrpljenjem iščekuju više nema, a jedno je sigurno, očekuje vas glazbeno-scenski doživljaj, kakvom Lisinski nije svjedočio.

Neda sa svojom brojnom ekipom privodi kraju posljednje pripreme, a čeka vas vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima, i Nedini dragi glazbeni gosti i prijatelji.

Tako će joj se na na pozornici Lisinskog, priključiti dečki iz grupe Pirati, ali i dva velika čovjeka i još bolja glazbenika, Ivan Zak i Željko Samardžić.

Svi oni koji prate rad Nede Ukraden, znaju kako je duet sa Ivanom Zakom i pjesma ‘Tetovaža’, za sva vremena obilježila njihov odnos i glazbene puteve. Ivan je u međuvremenu izrastao u vodeću zvijezdu, što je potvrdio velikim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, ali i nizom nastupa diljem regije.

Publika će zasigurno sa velikim oduševljenjem dočekati i nastup ‘starog lava’ Željka Samardžića, koji je tijekom karijere zajedno sa Nedom snimio dva dueta. Dvoje vrhunskih glazbenika i iznimnih vokala, veže dugogodišnje prijateljstvo, stoga ne sumnjamo kako i oni s nestrpljenjem iščekuju trenutak izlaska pred zagrebačku publiku.

‘Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’, istaknuo je uoči koncerta Neda.

Glazbena priča počela je daleke 1967., kada je Neda Ukraden snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, teško je sažeti u nekoliko rečenica, stoga je najbolje da dođete u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak 19.03. u 20:00 sati i uživate u koncertu Nede Ukraden, ‘Mojih prvih 50’.