Podijeli objavu

U njihovom slučaju ništa više nije potrebno napisati, a kada uz njihovo ime i napišemo ‘rasprodano’, ne zvuči kao nešto novo.

Naravno, šalu na stranu, odlična je vijest kako je i ovaj današnji veliki koncert u Areni Zagreb rasprodan, ali opet i svi koncerti na ovoj svjetskoj turneji i jesu takvi, rasprodani !

U sklopu svoje velike svjetske turneje na kojoj doslovno obilaze cijeli svijet, 2CELLOS, postiže uspjeh za uspjehom. Već po samim objavama novih termina nastupa diže se nezapamćena euforija pa s toga ni ne čudi odlična prodaja ulaznica gdje god da se pojave.

I iako naši, ali u rangu svjetskih zvijezda, Luka i Stjepan uvijek s velikim strahopoštovanjem nastupaju pred domaćom publikom. Jer naša publika ne prašta !

I nakon što su prošli tjedan doslovno raspametili splitski Spaladium, danas to planiraju napraviti i u Areni Zagreb, ništa više i ništa manje.

Svi oni koji su na vrijeme kupili svoje ulaznice, večeras će s razlogom uživati u vatrometu glazbe koji jedino mogu proizvesti 2CELLOS.

Čestitamo dečkima i vidimo se večeras u prepunoj Areni Zagreb !