Podijeli objavu

Sinoć je u rasprodanom Metropolis clubu veselo dočekana Nova 2019 u znaku popularnih Flintstonesa. Posjetitelji su na otkačenom tematskom dočeku koji nas je vratio kameno doba popularnog Kremenka zakoračili u Novu 2019.

I to u mega popularno kameno doba sa najveselijim likovima iz toga razdoblja. Posebno dekoriran za ovu priliku kao Bedrock sa mnoštvo božićnih ukrasa Metropolis club bio je presvučen u žarki Fredov uzorak, a i samo osoblje i bend bilo je u njegovom odijelu. Flintstones – najpopularnija crtana serija šezdesetih temeljila se na jednom jednostavnom štosu i prikazivala tadašnje društvo u pretpovijesnom izdanju. Mnogi su došli tematski u leopard uzorcima, bilo je tu i bijelih Vilminih izdanja, a po odličnoj atmosferi dalo se naslutiti da zabave nije nedostajalo.

Nakon plesnih hitova inje iz klupske DJ kuhinje Bend 100posto, koji je također bio odjeven u Fredovu uniformu krenuo je sa popularnom uvodnom temom Meet the Flintstones, a onda su uslijedili mnogi domaći pop i rock hitovi 80tih, koje je publika odlično prihvatila pjevajući sa bandom.

Posebna atrakcija ove godine uz tematske narančaste i crne balone bila je i Yabba dabba bubble doo-baloni od sapunice, koji su savršeno nadopunili ovu duhovitu pretpovijesnu zabavu!

U Novu se ušlo naravno uz valcer i šampanjac a mnogi su rekli, neka nam je veselo na Dočeku. I ekipa Metropolis cluba koja i starta veselo u Novoj sa velikim Dance 90tim partijem i live Dance kraljicama, želi svima puno smijeha i veselja u Novoj 2019.

Foto: Bojan Lutring