Podijeli objavu

Radio Aktiv, bend koji je izbacio brojne zarazne hitove, slavi svoje prvo desetljeće! Ova izuzetna svečanost održat će se u subotu, 5. listopada u klubu Sax! i svakako joj valja nazočiti.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti isključivo u Saxu, a na dan će im cijena biti 40 kuna.

„Premda smo dosad svirali u većini zagrebačkih klubova, ovo će nam biti prvi nastup u Saxu. Pouzdano znamo da Sax! super zvuči i izgleda iz publike, pa nas veseli upisati ga na popis klubova u kojima smo nastupili i doživjeti sjajnu atmosferu i s pozornice. Odsvirat ćemo sve dosad objavljene singlove, a na repertoaru će se naći i neke pjesme koje ne izvodimo često, pa čak i neke koje nikad nisu objavljene. Veselimo se dobrom druženju i očekujemo zborsko pjevanje i aktivan plesni podij! Dođite u Sax! da zajedno proslavimo naš deseti rođendan! Vidimo se!“ izjavio je uoči koncerta vokalist i gitarist Branimir Čubrilo.

Radio Aktiv je rock/ska/reggae bend okupljen 2009. godine u Puli. Zvuk benda baziran je na rocku pomiješanim s različitim stilovima glazbe uz tekstove na hrvatskom jeziku. Dosad iza sebe imaju nagrade za najbolji mladi bend (HGF, HR Demo Klub 2011., Fender Megamuzika 2013.), nominaciju za Porin u kategoriji „Najbolji novi izvođač“ 2013., dva sjajna albuma objavljena u izdanju Aquarius Records / Spona („Grije nas isto sunce“ 2012., „Stvarnost između reklama“ 2015.) te brojne nastupe u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije.

Članovi benda su Brane – glas / gitara, Tafra – gitara / glas, Borna – bubnjevi / perkusije, Dinko – bas gitara, Kiki – truba, Magda – saksofon.