Podijeli objavu

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja medijsko-glazbenog događaja Dan pobjede, Pozitivan ritam i Radio 808 ponovno udružuju snage i donose Online koncert #2. U subotu, 20. lipnja, u HUB385 ponovno će nastupiti niz autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene, svih žanrova i generacija.

S više od 40 sudionika, preko pet sati glazbe, osam izvođača, preko 20 tisuća pratitelja audio i video live streama, sa šest kamera u prostoru, te s direktnim uključivanjem publike u koncert, prvo izdanje Online koncerta proglašen je od strane medija najkvalitetnijim online koncertnim programom u okolnostima pandemije.

U drugom izdanju Online koncerta skoro pravo koncertno iskustvo publici će priuštiti kultni hip hop duo Tram 11, a General Woou i Targetu pridružuje se DJ Noki Nole. U novom, punom bendovskom sastavu stižu Lovely Quinces, donedavno solo projekt kantautorice Dunje Ercegović. Njenim kantautorskim putevima idu i mlade i talentirane glazbenice Aklea Neon i Dina Rizvić. Za pravu bendovsku atmosferu pobrinut će se She Loves Pablo, ESC Life i Trobecove krušne peći, a kraj bogatog glazbenog dana označit će live set domaćeg producenta elektroničke glazbe Le Chocolat Noira, koji će istovremeno predstaviti i svoj drugi aktualni projekt Fiume.

Tram 11 su 1996. osnovali Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo), te su bili jedni od prvih hip hop i rap glazbenika u Hrvatskoj. Ponovni reunion Targeta i General Wooa izazvalo je veliko oduševljenje kod mnogobrojnih fanova, a da je tome tako, pokazao je ogroman interes za njihov povratnički koncert 2017. Na Online koncertu #2 nastupaju u sastavu General Woo, Target & DJ Noki Nole.

Lovely Quinces, ime iza kojeg je donedavno stajala solo kantautorica Dunja Ercegović, je postao bend. Peteročlani bend, osim Dunje Ercegović, čine Anja Tkalčec iz Punčki na basu, Leonard Klaić na bubnjevima iz She Loves Pablo, Mark Mrakovčić na prvoj i Dimitrije Đokić na drugoj gitari.

Autentična, neposredna, radijantna. Aklea Neon, osječka kantautorica i putujuća glazbenica, svoje afro-soul ethno-beats harmonije kanalizira cijelim tijelom – nogom na pedal looperu, rukom na gitari i MIDI controlleru s glasom koji rezonira do tjemena.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.