Podijeli objavu

Sinoć smo imali priliku uživo poslušati jedan od najboljih europskih Queen tribute bendova, popraćen Muzikon simfonijskim orkestrom i zborom!

Puno smo očekivali, a naša su očekivanja donekle i bila ispunjena. Sjajan vokal koji zaista nevjerojatno podsjeća na onaj legendarnog Freddia Mercurya, isto kao i cijeli nastup. Od neprestanog presvlačenja, skakanja po pozornici i među publikom, ovaj frontmen se pokazao dostojnim da predstavlja lik vječnog Freddia.

Tijekom dva sata, koliko je trajao koncert, čuli smo sve najveće hitove ove besmrtne grupe: od ‘Bohemian Rhapsody’, ‘I want it all’ i ‘We are the Champions’ pa do ‘Show must go on’ i ‘Bicycle race’.

U jednom trenutku se pridružila i operna pjevačica, koja je dodatno začinila atmosferu.
Jedina stvar koja je uspjela uništiti savršenu atmosferu, je bila činjenica da se nažalost nije sve skupa čulo.

S obzirom na to da su nastupali u Lisinskom, jednoj od najboljih (ako ne i najboljoj) koncertnih dvorana, zaista nas je začudilo što se sve nije kristalno čulo.
Prekrasan vokal i orkestar su zasjenile preglasne bas i električna gitara. U trenucima kada bi ovo dvoje utihnulo, do izražaja bi došli fantastičan vokal i izvanredan Muzikon, no ostatak vremena je sve skupa zvučalo kao buka.

Na kraju krajeva, drago nam je što smo imali priliku poslušati ovaj bend uživo jer su zaista pružili dvosatni spektakl. Nadamo se da će sljedeći put uspjeti uštimati sve na način da sve dolazi podjednako do izražaja!

Ana Šoda