Punk rock bend OSA u Akc Attacku: Promoviraju novi album „Zzzzzzzzzzz”

by svi 23, 2023Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Žestoki punk rock bend OSA održat će koncertnu promociju novog albuma „Zzzzzzzzzzz” u subotu, 27. svibnja u Akc Attacku. OSA je čvrsto utaboreni član domaće alternativne scene koji ponosno nosi punk rock znamenje na svom reveru još od 2000. godine.

Prvijenac „V šumi drjeva falidu” (2005.) bend je objavio u DIY maniri,  što im je brzo priskrbilo simpatije publike. Nakon nekoliko godina pauze, i s ponekom kadrovskom promjenom, objavili su drugi album „Ni grama srama” (2016.) koji ih je  upisao u lineup brojnih domaćih i stranih festivala. Novim albumom „Zzzzzzzzzzz” OSA nastavlja braniti svoje glazbene boje i obogaćivati domaću punk scenu.

Album „Zzzzzzzzzzz” prošaran je energičnim ritmom, razigranim melodijama i oštrim lirskim potpisom. Ubrzana ritam sekcija i melodične gitarske dionice skladno kontriraju slikovitim bujicama misli i krutom vokalu Zorana Piberčnika, stvarajući tako punokrvni punk rock dnevnik kroz dobre i loše dane, nepravde, ali i sitnice koje obogaćuju život. Pratiti ih možete na sljedećim platformama: Bandcamp, Deezer, iTunes, Spotify, Tidal, YouTube.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6 eura, a ulaznice možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i online. Sve detalje o samom eventu možete saznati i na Facebooku, a koncert organizira Dostava Zvuka.