Pulska Nola zasvirat će za trkače na 4. Rock’n’Run Croatia

by ruj 18, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Za točno dva tjedna, u nedjelju 1. listopada u 11:15 sati startat će, četvrta po redu, utrka Rock&Run Croatia. Organizatori su za Vas, u suradnji sa pokroviteljima utrke, osigurali bogate startne pakete i sjajne nagrade za pobjednike, a u popratnom programu zasvirat će legendarna pulska grupa Nola.

Jarke i lepršave boje pulske četvorke Nola gotovo 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter bojale su sunčanim optimizmom, a njihovi klasici poput pjesama „Dio tebe“, „Iznad oblaka“ i „Moj svijet“ godinama se nalaze u Top40 najemitiranijih pjesama. Glazba je Nolin medij putem kojeg prenose svoju  poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, a istom će nas zaraziti za dva tjedna na zagrebačkom Jarunu. Bračni par Marijan Jelenić i Gabrijela Galant Jelenić praćeni iskusnom ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, hrvatsku pop-rock scenu obogatili su ovo proljeće upečatljivim EP izdanjem naslova “Negdje između” u nakladi Aquarius Recordsa, a svaka od predstavljenih pjesama postala je klasik sama za sebe koji će pulska četvorka zasvirati u Zagrebu i otkriti nam svoj šareni svijet.

Za početak listopada izaberite prirodu, izaberite trčanje i pobjegnite lošem raspoloženju u samom startu – poručuju organizatori.

Važno: Rok za prijave produžen je do srijede 20.rujna!

Više informacija o utrci potražite OVDJE.

Preuzimanje startnih brojeva i paketa organizirano je u SUBOTU 30.rujna od 10 do 18 sati u poznatom zagrebačkom rock klubu HARD PLACE u Ulici Hrvatske Bratske Zajednice 98, Zagreb (kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice).

U svakoj kategoriji (M/Ž) nagrađuju se prva 3 natjecatelja. Nagrade osiguravaju Saucony, 42.2 Running Store, Energypip & MIXER.HR, a za sve je natjecatelje organizirana i tombola.

Za osvježenje nakon utrke pobrinut će se Heineken!

Raspored:
10:15 Početak programa: DJ Gotz

11:15 Start utrke
12:30 Nola (Pula)
13:15 Proglašenje pobjednika & tombola
14:15 Kraj programa