Podijeli objavu

Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit prosinca, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Ćiribu ćiriba” koju izvodi Domenica, “Dunavom” u izvedbi Željka Bebeka, pjesma “Lipa” koju izvodi Jure Brkljača, pjesma “Moja lipa” u izvedbi Vojka V i pjesma “Pomiče se sat” koju izvodi Mia.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma “Dunavom” koju izvodi Željko Bebek, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.

Stih “Da me bar zavoliš, koliko me ne voliš” iz najnovije pjesme “Dunavom” legendarnog Željka Bebeka, ući će vam odmah u uho.

Iza prekrasne balade stoji autorski dvojac Branimir Mihaljević i Neno Ninčević koji su napisali neke od Bebekovih najljepših pjesama, uključujući veliki hit “Ako voliš ovu ženu”, jedini duet Bebeka i Olivera Dragojevića. Video spot u režiji Sandre Mihaljević sniman je na prekrasnim lokacijama parka prirode Kopački rit te na Dunavu kod Aljmaša. Spot gotovo filmskim prikazom opisuje dan jednog alasa.

“Ovo mi je bilo jedno od najljepših snimanja u životu. Nakon što smo završili sa snimanjem još sam danima bio pod dojmom prekrasne plovidbe po Dunavu”, rekao nam je Željko.

Nova pjesma objavljena je uoči njegovih koncerata u Zagrebu i Splitu. Rasprodani koncerti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog dokaz su da Bebek i dalje uživa veliku popularnost među svojom publikom te da su njegovi koncerti poseban doživljaj, u što se publika uvjerila i 12. prosinca u Spaladium Areni.

Za svoja dosadašnja vrhunska diskografska dostignuća Željko Bebek na zagrebačkom je koncertu primio najveće i najcjenjenije diskografsko priznanje, Multi-platinum Award, a tom prigodom uručeno mu je i priznanje za zlatnu nakladu albuma “Ono nešto naše”.