Podijeli objavu

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca ožujka, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

U protekla dva tjedna publika je imala priliku glasovati za pjesme: “Godišnjica” koju izvodi Jole, “Ljetni dan” koju izvodi Colonia, “Tko mi je bio kriv” u izvedbi Markiza, “U zagrljaju spašeni” koju izvode Nela i Marko i pjesmu “Voli me” koju izvodi Petar Grašo.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Voli me“ koju izvodi Petar Grašo, a autorski potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić.

Pjesma “Voli me” novi je hit Petra Graše! Iako je njegov prošlogodišnji hit ”Ako te pitaju” skupio već popriličan broj nagrada i priznanja poput godišnjih nagrada Hrvatske diskografske udruge (Pjesma godine, Deezer singl godine, Najuspješniji muški izvođač) i Cesarice (Hit godine, Internet hit godine, Radijski hit godine) te dva Porina u kategorijama Pjesma godine i Najbolja muška vokalna izvedba, novu Grašinu pjesmu publika je s nestrpljenjem dočekala.

“Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakvi jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma, kao i svaka, bude ljudima kao dobro vino – da vremenom dobiva na kvaliteti i da se ljudi uz nju dobro osjećaju”, rekao je Petar.

Iza pjesme “Voli me” stoji autorska ekipa Tonči Huljić (glazba, aranžman), Vjekoslava Huljić (tekst) te Petar Grašo i Leo Škaro (aranžman). Video spot potpisuje redatelj Vojan Koceić.