Publika odlučila: Nela i Marko idu u finale s pjesmom “U zagrljaju spašeni”

by svi 28, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca travnja, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “100 posto lud” u izvedbi Giuliana, “Jedna jedina” koju izvode Ljubavnici, “Naj naj” u izvedbi Tare i Ivana Zaka, pjesma “Sve što hoću” koju izvodi Zsa Zsa i pjesma “U zagrljaju spašeni” u izvedbi Nele i Marka.
Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „U zagrljaju spašeni“ koju izvode Antonela Đinđić i Marko Kutlić, koji ujedno potpisuju i glazbu, dok je autor teksta Aleksandar Čubrilo.

Život nas je naučio da piše čudne i neopisive priče. Upravo takvu, glazbeno ljubavnu, viđamo ovih dana. Glavni akteri već su poznati uspješni mladi glazbenici Marko Kutlić i Nela. Svoj privatni život i ljubav, koju ne skrivaju, pretočili su u zajedničku pjesmu “U zagrljaju spašeni”.

“Jezik kojim najbolje komuniciramo je glazba. A glazba kao takva, najjača je onda kada je iskrena, kao i naša pjesma, a nadamo se da će i ljudi to prepoznati. S pjesmom se mogu poistovjetiti svi koji su jednom u životu iskusili pravu ljubav”, poručili su Nela i Marko.

Nela i Marko već su poznati i priznati na sceni, a brojni gledatelji uživali su i u njihovim odličnim interpretacijama pjesama u sklopu poznatog televizijskog showa. Nova je skladba posebna i po tome što su se zajednički okušali kao autori glazbe u ovoj priči. Autor teksta je Aleksandar Čubrilo, a produkciju i aranžman potpisuje provjereni glazbeni dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić. Markova i Nelina glazbeno ljubavna priča, ispričana je i kroz video spot. Redatelj je Igor Ivanović koji je, uz svog kolegu Davora Flama, osmislio ideju za video, te na jedan poseban i filmski način prikazao ovu ljubavnu priču.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 17. lipnja, kada će započeti i glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit svibnja