Podijeli objavu

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu kolovozu, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale Cesarice – nagrade publike za hit godine.

Podsjetimo, u kolovozu je publika glasovala za: Mejaše i pjesmu “Ale, ale”, Igora Delača i pjesmu “Budan”, Miju i pjesmu “Do posljednjeg retka”, Jacquesa Houdeka i pjesmu “Sam” te Lanu Jurčević i pjesmu “Usne ko milijun watti”.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Do posljednjeg retka“ koju izvodi Mia, a koju autorski potpisuju Vjekoslav Dimter i Damir Bačić.

Mia Dimšić, iznimno talentirana kantautorica i vlasnica Porinom višestruko nagrađivanog albuma “Život nije siv” posljednje dvije godine živi svoj san. Njezini singlovi osvojili su radijske etere, a njezina vedrina i jednostavnost osvojili su publiku.

Nakon što je na prošlogodišnjem CMC festivalu nastupila s pjesmom “Bezimeni”, Pjesmom godine koja broji više od dva milijuna pregleda na YouTubeu i jedna je od najvrćenijih pjesama u radijskom eteru, Mia je na istom festivalu predstavila još jednu sjajnu i vedru pjesmu. Pjesma “Do posljednjeg retka” govori o ljubavi koja je prošla, ali s osmijehom na licu jer, “tko ne zna sebe dati ničega se neće sjećati”.

Glazbu za zadnji singl s Mijinog albuma prvijenca potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić, a prekrasni kadrovi uz more i zvuk Mijinog ukulelea zavest će vas i odvesti na neko bolje mjesto – gdje život nije siv!

Sniman u Splitu, spot u režiji Borisa Sekulića pronaći će put do vaših srca i na najljepši mogući način zaokružiti priču oko albuma “Život nije siv” koji je oduševio kritiku i publiku i Miji donio 6 nagrada Porin, od kojih i ona dva najznačajnija – za album i pjesmu godine!

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati 14. rujna, a kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na službenoj stranici cesarica.org.

Publika je do sada nominirala…