Podijeli objavu

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca kolovoza, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine – Cesarica.

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: “Brod za nabolje” koju izvodi Doris Dragović, “Kad smo se voljeli” u izvedbi Vanne, pjesma “Ludilo brale” koju izvode Luka Nižetić, Miroslav Škoro i Rene Bitorajac, pjesma “Samo ljubav” u izvedbi Marka Kutlića i pjesma “Sva blaga ovog svijeta” koju izvode Mia i Marko Tolja.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Samo ljubav“ koju izvodi Marko Kutlić, a autorski potpisuju Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

Ovdje nije riječ tek o “običnoj ljubavnoj pjesmi” već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan vokal Marka Kutlića te nevjerojatna svestranost opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

“Samo ljubav naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoj ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali. Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje s najdražim ljudima”, kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, “Samo ljubav” ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni, odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.