Psihomodo Pop u riječkom Dallas Music Shopu!

by stu 3, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Novo izdanje Psihomodo Popa ‘Live Unpljugd 2 Gavella’ na dva CD-a i DVD-u donosi snimke nastale na trodnevnom ‘unpljugd’ spektaklu održanom u kazalištu Gavella točno 20 godina nakon prvog pojavljivanja na daskama tog zagrebačkog kazališta. Ova luksuzno opremljena glazbena poslastica donosi najveće hitove Psihomoda u akustičnom izdanju, što je, pod njima jedinstvenim nazivom ‘unpljugd’, već godinama uspješni live alter ego benda.

Psihomodo je stalno u akciji, a lista koncerata sve je duža. Na istu će se ovu subotu upisati još jedan. Naši rockeri nastupaju u opatijskom klubu Gervais, a prije toga su odlučili stati malo u Rijeci.

Druženje sa posjetiteljima

4. studenoga, od 14 do 15 sati, Gobac, Šparka, Brada, Kuzma i Tigi će biti u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i u jednosatnom se druženju zabavljati s posjetiteljima, odgovarati na sva moguća (i nemoguća) pitanja i najvažnije, potpisivati svoje unpljugd izdanje!

Doživjeti uživo legende rock scene neponovljivo je iskustvo! Stoga ne propustite priliku i točno u 14 sati budite u našem riječkom shopu. Sveobuhvatno 2CD/DVD izdanje ‘Live Unpljugd 2 Gavella’ moći će se kupiti po promotivnoj cijeni, a potpisi Psihomoda dodatni su i neprocjenjivi bonus!

Foto: Tomislav Jagar