Podijeli objavu

Hrvatsko-francuski deep house/jazz duo Jan Kincl & Regis Kattie izdaju prvijenac In Plain Sight 29.5., a odnedavno je dostupan za preorder po promotivnoj cijeni. Osim što će se tog datuma vinilno izdanje pojaviti na policama, istog dana će se održati ekskluzivni launch i stream u dućanu ploča PDV.

In Plain Sight je produkt glazbenika koji dolaze iz dva potpuno različita glazbena svijeta, pa poprima utjecaje od housea, jazza, acida i Detroit techna sve do klasične glazbe. Krajnji proizvod je svakako bliži mekšoj strani house glazbe, naročito deep houseu 90-tih godina. Na albumu gostuju basist Luka Veselinović i bubnjar Mirsad Dalipi. Mix je napravio Igor Fabris, a za dizajn je zadužena Negra Nigoević.

Album podržavaju velika imena elektroničke glazbe: Laurent Garnier, Volvoc, Alex Barck (Jazzanova), Claude Young, Rainer Trueby, DJ Nobu, Tony Humphries, Marcel Vogel, Kai Alcé, Lefto i mnogi drugi.

Druženje počinje video prijenosom uživo, od 19-21 sat u dućanu ploča PDV, koji će uključivati DJ setove i intervjue sa Janom i Regisom.