Prvi singl grupe Bastion – poslušajte pjesmu „Dajem ti sad“

Podijeli objavu

Grupa Bastion novo je ime na glazbenoj sceni, a iza njega se krije mladi Marko Purišić koji je u suradnji sa svojim prijateljem i bivšim kolegom Markom Matijevićem Sekulom snimio svoju prvu pjesmu „Dajem ti sad“.

Marko Purišić je inače bio prvi gitarist grupe Manntra, a s Markom Matijevićem Sekulom je bio ko-autor i nekih Manntrinih pjesama kao što su Mornar, Vila i Divojka.

Ovo je prva suradnja dvojice prijatelja izvan Manntre od kada je Purišić napustio sastav 2016. godine.

Iako pjesma „Dajem ti sad“ nije prva pjesma koja je pisana za Bastion, prva je pjesma za koju Purišić kaže, bila dovoljno „hrabra“ da prekrije njegov strah od izdavanja.

„Ne mogu se požaliti na išta u životu, no mogu reći da me izuzev glazbe nikada ništa nije previše zanimalo pa me često pratio osjećaj kao da ni nemam ništa drugo. U ovoj pjesmi za nekad poznatu osobu, sada stranca, ” dajem sve što imam”, note, riječi, akorde i glazbu. – rekao je Marko Purišić

Autor teksta pjesme „Dajem ti sad“ je Marko Purišič, autori glazbe su Marko Matijević Sekul i Marko Purišić, a aranžman u cijelosti potpisuje Marko Matijević Sekul koji je ujedno producent i tonski snimatelj.

Pjesma je snimana u Beton studiju u Zagrebu i za nju dečki vjeruju da će biti rado slušana u hrvatskom eteru.