Provedite drugi dan Božića uz Parni valjak!

by pro 4, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Najljepše doba godine kuca na vrata, a poseban doživljaj i glazbeni spektakl sprema nam jedan od dugovječnijih bendova na ovim prostorima – Parni Valjak.

Odličan nastavak super uspješne turneje “Runda 44” se nastavlja u varaždinskoj Areni, 26. prosinca.

Zadnji koncert održan u Lijepoj našoj u sklopu ove turneje održan je u splitskoj Spaladium Areni gdje su za publiku svirali čak puna tri sata.

Parni Valjak je bend koji svakim svojim nastupom publiku ostavlja bez daha, a svaki koncert se čini kao koncert života. To mogu samo profesionalci i veliki zaljubljenici u glazbu poput njih. A njihova publika im je uvijek zahvalna, i pjevanjem njihovih hitova od riječi do riječi, od početka do kraja koncerta, im uzvraća ljubav.

https://www.youtube.com/watch?v=p_6F5K_xP6Q

Prije nekoliko dana ovaj je bend proslavio rođendan, a s koliko emocije i predanosti ovaj savršeno uštiman bend pokreće publiku možete doživjeti za nešto manje od mjesec dana u varaždinskoj Areni. Izvrsna je ovo prilika za sve ljubitelje Valjkovog zvuka i nastavak super uspješne turneje zvane Runda 44 koja je dobila naziv po njihovoj glazbenoj priči započetoj davne 1975. godine.

Savršeni scensko-glazbeni spektakl upotpunit će njihovi najveći hitovi kao što su “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Lutka za bal”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Uhvati ritam” i mnogi drugi.

Parni valjak je bend koji osvaja srca i sve mlađih generacija koja s nestrpljenjem iščekuju njihove koncerte. Za sve vas koji želite iznova uživati u svirci ovog fantastičnog benda, ali i za sve one koji će tek postati obožavatelji, prilika za uživanje će biti 26.12. u Varaždinu.

Počastite sebe i svoje najdraže jednim od najljepših mogućih darova – ulaznicama za koncert legendarnog Parnog Valjka!

Svoje karte osigurajte na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol
Eventim