Podijeli objavu

Glazbenica Natali Dizdar će 02.12.2017. u 21:00, u pratnji svog benda prvi put održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo. Ovaj put osvaja novu publiku, a ujedno i ekskluzivno promovira novi singl „Nećeš me, zar ne“ koji se nalazi na trećem studijskom albumu „Iluzije“. Novi album je do sad dobio sve najbolje glazbene kritike i proglašen je top albumom u cijeloj regiji.

Uz promociju novog singla, autorskog uratka same pjevačice koji je nastao u suradnji sa Vladimirom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavlem Miholjevićem, publika će imati priliku čuti sve pjesme sa novog studijskog albuma „Iluzije“ objavljenoga u lipnju ove godine u izdanju Agapa Music.

Glazbene nagrade, suradnje i veliki hitovi

Dugogodišnju karijeru Natali Dizdar obilježile su mnogobrojne glazbene nagrade, značajne suradnje i veliki hitovi poput „Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Stop“, „Gazio si me“, „Grijeh“, „Stranac“, uključujući i posljednja tri sjajna singla s novog albuma „Iluzionist“, „Ne reci zauvijek“ i „Mjesto za jedno“ koji je i dalje na —-vodećim pozicijama svih radijskih Top ljestvicama.

ULAZNICE
Pretpordaja: 70kn, 90kn na ulazu.
Pretprodajna mjesta: entrio.hr, eventim.hr, blagajna kluba, Rockmark, Dirty Old Shop

Natali pratite na:
fb.com/natalidizdar.official
instagram.com/natalidizdar