Podijeli objavu

Glazbenica koja kao magnet privlači publiku svih generacija, gdje god se pojavi, nastavlja u radnom ritmu.

Rasprodane dvije večeri zaredom splitski klub Zenta, bio je pretijesan za sve željne bezvremenskih pjesama Vesne Pisarović, a ona sama, nakon kratkog, ali zasluženog odmora, priprema se za nove nastupe.

Veće sada je zanimanje za predstojeće koncerte 21.04. u Primoštenu i klubu Aurora, te 27.04. u dvorani Gradski vrt u Osijeku, nevjerojatno, a ulaznica, sve manje.

Oni koji su pohodili jedan od Vesninih nedavnih koncerata, znaju kako se atmosfera koja na njima vlada, teško može opisati riječima.

Energična masa, koja euforično pjeva i pleše, a kretanja i prilazak pozornici gotovo su nemoguća misija, tek su mali djelić onoga što vas očekuje. Sa druge strane, Vesna se publici odužuje na savršen način. Slobodno možemo reći kako nikada nije izgledala i zvučala bolje, samouvjerenije i nasmijanije, a kada zapjeva ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, ‘show’ je zagarantiran.

Sve to obožavatelji prepoznaju i cijene, pa su ulaznice za njene koncertne prava dragocjenost.

Ne propustite stoga koncertne poslastice Vesne Pisarović, nedjelja 21.04. Aurora, Primošten, te subota 27.04., Osijek, dvorana Gradski vrt (svoju ulaznicu po cijeni od 70 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima, CLUB Lounge bar, Campus Caffe).