Program Seasplash Summer Cluba u prvoj polovici kolovoza

by kol 4, 2017Koncerti, Vijesti

Usprkos vrućinama program na tvrđavi Punta Christo gusto je ispunjen događanjima kroz cijeli kolovoz. U nastavku predstavljamo prvu polovicu mjeseca u kojoj su glavna događanja svakako koncert Let 3 i treće izdanje Slurp!-a.

Fort Punta Christo Sessions: Fatso & Fresh

Petak, 4.8., od 21 do 01.
Reggae selektor i radijski DJ i voditelj vode vas u funky/soul glazbenu avanturu gdje ćete se moći zabaviti i zaplesati uz svevremenske hitove prožete zdravim duhom i pravim ritmom.

***
Summer Showcase w/ Sentinel Sound

Subota, 5.8., od 22 do 06.
Showcase se vraća na tvrđavu, a u goste im dolazi njemački Sentinel Sound iz Stuttgarta, sound koji ove godine slavi svoju punoljetnost. Poznat kao The Everlasting Sound ili German Luger osvajaju soundclashove diljem svijeta. Njihova selekcija, uz energičnog MC-a, prepuna je plesnih jamajkanskih ritmova i rasplesat će i najljućeg protivnika

***
Izložba: Iva Kuzmanović

Četvrtak, 10.8., od 21 sat.
Seasplash Summer Club ugostiti će izložbu autportreta puležanke Ive Kuzmanović. Iva je rođena u Zagrebu gdje je i diplomirala na Filozofskom fakultetu – odsjek za Hispanistiku i Polonistiku. 2009. godine završila tečaj digitalne fotografije u udruzi Format u Puli. 2016. završila je edukacijski program o osnovama analogne i digitalne fotografije Edusplash – multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.
Osim fotografijom, bavi se tekstilnim dizajnom. Izlagala je na nekoliko skupnih i jednoj samostalnoj izložbi.

***
Koncert: LET 3, AntiTodor, DJ Filjo

Petak, 11.8., od 22 do 06. Ulaz: 22h, 50 kn –> 00:00h –> 60 kn
Tvrđava Punta Christo ugostit će kultnu riječku grupu Let 3. Nakon skoro 30 godina djelovanja i bezbroj odsviranih koncerata došao je red da Let 3 pokore i legendarnu štinjansku tvrđavu. 2016. godine Let 3 objavljuje dugo očekivani, i trenutno aktualni album Angela Merkel sere popraćen rasprodanim najavnim koncertima u Zagrebu i Rijeci. Od tada je bend na putu te je u čitavoj regiji odsvirao stotinjak koncerata na kojima promovira zadnji album ali i donosi presjek cijele bogate karijere. Tvrđava Punta Christo je draga im stanica na tom putu. Društvo će im praviti pulska punk-rock grupa Antitodor, koja je na sceni već više od dvadeset godina. Nakon koncerta zabava se nastavlja uz karizmatičnog, raznovrsnog i zabavnog DJ Filja.

***
Slurp! Vol. 3 w/ Vakum Records floor & Techno floor

Subota, 12.8., od 22 do 06 sati. Ulaz: 60kn –> 00:00 –> 70kn.
Na trećem izdanju ovogodišnjeg Slurp!-a plesat će se na dva floora: Vakum Records floor i Techno floor. Glavni gost pulskog Vakum Recordsa je Stojche Cvetanovski (Skopje/Berlin) – mladi buntovnik makedonski artist sa prebivalištem u Berlinu i sa sve bogtijom međunarodnom karijerom. Njegova diskografija ga je označila kao ime koje i dalje gura naprijed bezvremensko ‘hi tech soul’ nasljeđe. U kontrastu, njegovi dj setovi pružaju daljnji dokaz provedenih godina iza gramofona rezultirajući snažnim setovima uz nijansu emocionalnog sadržaja. Glavni gost Techno floora je Alen Sforinza, DJ, producent, inženjer zvuka, sound designer… Alen je kompletan umjetnik i ima duboku glazbenu podlogu. Njegov odabir je oduvijek bio metro underground bez granica. U svojim nastupima Alen kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, techouse i minimal techno, uz izniman osjećaj za dancefloor. Uz njih nastupa još niz domaćih imena.

***
Bass Experience: Fort’ N’ Bass

Ponedjeljak, 14.8., od 22 do 05.
Bass Experience i Pistolero Recordings organiziraju party na dva floora kojeg možemo staviti u ladicu dub / dubstep / hip-hop / drum ‘n’ bass / psy / prog / tech / trance / breaks i sličnih žanrova.