U prodaji je dvostruki album s najvećim hitovima 2017. godine

by pro 17, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Još jedna sjajna diskografska godina bliži se kraju, a Croatia Records tim povodom predstavlja najveće hitove koje su pokorile radijske i telvizijske etere. Dvostruko CD izdanje koje se od danas nalazi u prodaji tematski je podijeljeno na pop zabavnu i pop rock glazbu te sadrži 41 veliki hit koji je obilježio 2017. godinu.
Status najveće i najuspješnije diskografske kuće Croatia Records potvrđuje između ostalog i ovom kompilacijom, a pjesme kao što su “Ako voliš ovu ženu”, “Minka”, “Žena, a ne broj”, “Ne pijem, ne pušim”, “Que sera”, “Sunce, oblak, vjetar”, “Ljubavi moja”, “Sve dok te bude imalo”, “Oči nikad ne stare”, “Tragom tvojih tragova”, “Sve u meni se budi (Shalla remix)” govore same za sebe, a njihovi stihovi pjevušit će se još dugo.

Vrhunski izvođači

Izvođače na prvom CD-u, “Pop zabavna”, predvodi duet koji je definitivno obilježio ovu godinu, Željko Bebek i Oliver Dragojević zasjali su najjačim sjajem i nema sumnje da će “Ako voliš ovu ženu” postati evergreen. Osim suradnje Bebeka i Olivera tu su i Jolin “Rasipnik”, “I ja sam čovjek” Mate Bulića, “Duplo slađe” Mejaša i Lane, “Žena, a ne broj” Magazina, “Que sera” Colonije,  Rozgina “Ne pijem, ne pušim”, Danijelin “Telefon“, “Čista ljubav” Borisa Novkovića, “Minka” Crvene jabuke, “Pismo moja” legendarnog Miše Kovača, “Boliš me ljubavi” Mladena Grdovića, Lanina “Svi su ludi oko mene” i “Vidi se iz aviona” sjajne Domenice. Popis vrhunskih izvođača kompletiraju Marko Vukes, Lidija Bačić, Luka Basi, Davor Radolfi, Kićo, Dražen Zečić i Antonija Šola.

Na drugom se CD-u nalaze najuspješniji pop rock hitovi. Mia Dimšić definitvno je obilježila ovu godinu i njezina fantastična pjesma “Sunce, oblak, vjetar” zasluženo se nalazi na prvom mjestu među izvođačima koji su svoje mjesto pronašli na “Pop rock” CD-u: legendarni i svom zvuku vjerni Aerodrom, Buđenje koje glazbeno evoluiralo, novo sjajno ime iz Makarske – punk rockeri Rezerve, Flyer s pjesmom “Kako da te ne volim” koja je najavila njihov treći album, sjajna suradnja Zsa Zse i Vanne u pjesmi “Tragom tvojih tragova” kao i ona Kedže i Zsa Zse u pjesmi “Sve u meni se budi” koju je remiksao Shalla i naravno, Kedžina pjesma “Ljubavi moja”! Među 20 pjesama nalaze se i neizostavni Tonči sa svojom Madre Badessom i pjesmom “Primitivo”, Dino Merlin s pjesmom “Sve dok te bude imalo”, suradnja Sergeja i Hausera u pjesmi “Oči nikad ne stare”, “Kriva si” Opće Opasnosti, Cashova “Ante” i “Odlična stvar” sjajne Antonele Doko. Ova kompilacija daje uvid u još jednu izuzetno produktivnu godinu naših najboljih urbanih izvođača, među koje još spadaju i Markiz (ft. Madmen), Bang Bang (ft. Saša Antić), Teška industrija (ft. Goran Karan), Judette (ft. John), Lorenzo (ft. Mia) i Jacques Houdek.