Podijeli objavu

Nakon rasprodanih nastupa u Splitu za Dan žena i akustične svirke ispod maksimirskih tribina proteklog vikenda, došlo je vrijeme za prvi zagrebački koncert Matije Cveka i njegova banda The Funkensteins .

Vlasnik radijskih hitova “Praviš me ludim”, “Ako nađem nekoga” i nedavne suradnje “Probudi se” uz Sašu i Mladena iz splitske grupe TBF priredit će nam pravi tulum 10.05. od 22 sata u zagrebačkom klubu Boogie.

Točno godinu dana od objavljivanja singla “Visine” koji broji više od milijun pregleda na Youtube-u i pokazao se kao fenomenalan start karijere, Matija Cvek poziva nas na svoj prvi koncert u Zagrebu na kojem će napraviti presjek protekle godine.

Uz njega na pozornici možemo očekivati njegov prateći band The Funkensteins te zanimljive goste iznenađenja.

Za ovu priliku Matija će izvesti i neke nove pjesme koje će se naći na albumu koji stiže krajem godine, kao i odlične covere njegovih glazbenih uzora – Bruno Marsa, Dina Dvornika, Stevie Wondera.

“Visine“, „Praviš me ludim“ i „Probudi se“ obilježile su neke od najljepših trenutaka moje protekle godine. Vjerujem u svoje pjesme, ali ovakvu reakciju publike nisam očekivao. Velik je to poticaj za dalje i zato ljudima želimo pokloniti ovaj koncert” – izjavio je Matija.

Ulaznice možete pronaći u sustavu entrio.hr/Matija Cvek, a kako za ovog izvođača vlada izniman interes s obzirom na kapacitet Boogie-ja broj ulaznica je ograničen.