Podijeli objavu
Foto: Facebook stranica Prljavo Kazalište Fan Club

Započela je koncertna turneja Prljavog kazališta u Kanadi i SAD-u kojom ovaj najdugovječniji i omiljeni pop-rock bend svih generacija publike nastavlja obilježavati 40 fenomenalnih godina u vrhu glazbene scene!

Uvertira je to i u koncert koji je kruna glazbeno-rođendanske turneje, a kojom će Prljavci 31. svibnja, na Dan Grada Zagreba, zasvirati svojem Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj.

Prljavo kazalište otvorili su turneju koncertom u Torontu 27. travnja, nakon čega su uslijedili nastupi u Chicagu, 28. i New Yorku 29. travnja.

Od 3. do 4. svibnja slijede koncerti u San Franciscu i Los Angelesu. Turneja završava koncertima u Calgaryju i Vancouveru, 5. i 6. svibnja, nakon čega se Prljavci vraćaju u Zagreb.

Odmah po povratku iz Kanade i SAD-a, dečki započinju s finalnim pripremama za spektakl u Kranjčevićevoj, na koji se očekuje dolazak fanova iz svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih država. Dvije bine, raskošna produkcija na svjetskoj razini, višesatni show ispred 30 tisuća poklonika benda koji je punih 40 godina u samom vrhu domaće pop-rock scene bit će, kako i sami Prljavci najavljuju, grand finale svjetske turneje u gradu u kojem je sve započelo – Zagrebu.

Fanovima još preostaje da požure po ulaznice za koncertni spektakl u Kranjčevićevoj 31. svibnja, a koje se u prodaji se mogu kupiti u sustavu Ticketshop.hr i na prodajnim mjestima Ticketshopa, po cijenama: Travnjak: 60 HRK, Tribina Zapad: 100 HRK, VIP Tribina: 200 HRK i VIP: 230 HRK.