Podijeli objavu

Ukoliko ste ljubitelj Pink Floyda ili općenito ljubitelj kvalitetne glazbe, ovo je koncert za vas.

Deveteročlani sastav iz Karlovca, na čelu s frontmenom Damirom Biondićem, sve je osim garažnog “wanna be” benda. Svi su članovi benda, prije svega, vrhunski glazbenici, koji su uložili maksimalne napore u pripremanju cijelog koncepta, koji je trajao dvije godine, kako bi na svoj način, odali priznanje jednom od najvećih bendova svih vremena.

Riječ je o dvosatnom tribute koncertu kojim odaju počast flojdovskom stvaralaštvu, koji je apsolutni glazbeno-scenski, audio-vizualni doživljaj, kakvog i očekujtete na „floydovskom“ nastupu.

Bend čine : Damir Biondić (vokal, gitara), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (vokal, bas), Mario Klarić (bubnjevi), Jurica Frdelja (klavijature), Anita Gossain (saksafon), Ivana Kurs Podvorec (vokal, back vokal) i Sandra Golubić kao back vokal.

Svakako posjetite njihovu stranicu www.crofloyd.eu.

S nestrpljenjem i zanimanjem iščekujemo njihov nastup, a ulaznice za ovaj mini spektakl možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn putem Entrio sustava, na blagajni kluba Boogaloo (10-16h), Dirty Old Shopu i Rockmark knjižari. Na dan koncerta ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 70 kn.