Podijeli objavu

Uoči odlaska u Vodice na jubilarni 10. CMC festival, u emisiji ‘Dalibor Petko Show’ gostovali su Lana Jurčević i Luka Basi koji imaju zajednički duet ‘Upalimo ljubav’.

‘Zdravlje, ljubav, sve je zelo lepo’, rekla je Lana na slovenskom, s obzirom da je njezin kolega iz susjedne države. No ono što nije znala je da će svoje dosadašnje festivalske uspješnice morati pjevati na slovenskom.

‘Od prvega dne moje srce bije bije bije samo za tebe. Ko me poljubis oblacila kar drsijo iz mene. Vem da lahko imaš vsako v mestu samih lepotic. Govorice pravijo da si ženskar, a ravno taksni so mi vseć’, pjevala je Lana i oduševila sve u studiju. Ona je bila ipak kritična. ‘Nakon ovog neću imati niti jednu gažu u Sloveniji’, smijala se pjevačica priznavši da je jednom uspjela zapaliti vlastitu kuhinju.

Ona i Luka upoznali su se tek na snimanju spota, ali su se i prije poznavali preko društvenih mreža. ‘Mi smo ljudi koji najbolje rade pod stresom, pa ćemo zadnjih dana odlučiti kakav ćemo imati nastup u Vodicama’, rekli su Lana i Luka.