Pridružite se Jasonu Derulu na virtualnom dance partyju

by lis 15, 2020Izdvojeno, Strana glazba, Vijesti

Jason Derulo vas poziva na ples! Globalna superzvijezda, Jason Derulo najavio je svoj virtualni plesni party koji će se održati ovaj petak, 16. listopada. Naučite koreografiju hita “Take You Dancing” i predstavite ju majstoru osobno u ovoj plesnoj lekciji u kojoj će sudjelovati i gosti iznenađenja.

Pridružite se fanovima diljem svijeta na svjetskom virtualnom partyju, postavite osobno pitanja tijekom Q&A sessiona i ulovite priliku da pokažete svoj plesni talent na partyju gdje će najzanimljiviji fanovi i njihovi plesni pokreti biti prezentirani na velikom ekranu.

Prijavite se kako biste se pridružili partyju putem linka.

Virtualni dance party održat će se 16. listopada u 19 sati i, za sve noćne ptice, 17. listopada u 3 sata. Fanovi se mogu prijaviti e-mail adresom. Povratno će dobiti dvije e-mail poruke, jednu odmah po prijavi i jednu 15 minuta prije početka dance partyja.

S gotovo 30 milijuna pratitelja, Derulo je trenutno među top 20 TikTok superzvijezda i najpopularniji aktivni glazbenik na platformi. Novi singl “Take You Dancing” posljednji je u uspješnom nizu hitova te se trenutno nalazi u Top 10 najemitiranijih stranih singlova u hrvatskom radijskom eteru.

Jason Derulo nesumnjivo je jedna od top pop i urbanih zvijezda trenutka, a među njegovim uspjesima ističe se 11 platinastih singlova, milijarda streamova samo na glazbenom servisu Spotify, gotovo 6.5 milijardi pregleda na YouTube platformi i više od 50 milijuna prodanih singlova. Ovaj talentirani pjevač, tekstopisac i plesač privukao je pozornost javnosti 2009. surađujući s glazbenim imenima kao što su Lil Wayne, Pitbull, Diddy i Sean Kingston, a među zvijezde katapultirao ga je njegov globalni hit “Whatcha Say”.