Prepustite se uživanju uz koncerte jedinstvenog splitskog šarmera Petra Dragojevića!

by srp 28, 2017Domaća glazba, Vijesti

Na nedavno održanom Splitskom festivalu, Petar Dragojević zajedno sa Zborom Mihovil predstavio se posebnom izvebom pjesme ‘Za tebe, za mene’, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Spomenuti nastup, ocijenjen je kao jedan od najzapaženijih, što je i sama publika itekako prepoznala i ispratila velikim aplauzom.

Kad sam prvi put čuo demo snimku pjesme “Za tebe, za mene”, koju je napisao i uglazbio Dado Pastuović, odmah sam je vidio s nekim gospelom u pozadini. Gospel zbor Mihovil sa Kamena bio je pravi izbor. Mladi, lijepi i talentirani ljudi, a još uz sve pjevaju Bogu. Sve se poklopilo. Pjesma koja pjeva o ljubavi prema voljenoj ženi. Izvrsna kombinacija osjetila se i na samoj pozornici festivala.’, rekao je Petar Dragojević.

Na krilima pozitivnih komentara, ali i još boljih dojmova, splitski šarmer nastavlja sa onim što najviše voli i najbolje radi, a to su koncerti.
Brojna publika će tako uživati u Petrovim koncertima, 01.08. Murter, 03.08. Šipan, te 12.08. Metković…

Uz sve navedeno, vjerujemo kako će Petar pronaći vremena za uživanje u morskim radostima, kako i priliči, punim plućima.

Valja svakako spomenuti kako je vrijedna ekipa snimila i video spot pod redateljskom palicom Mikija Noplinga.

Za sam kraj i kao najljepši mogući poziv za uživanje u pjesmi, Petar je poručio, ‘Za mnoge će ova pjesma, vjerujem, ostati visoko i daleko plasirana.’

Autor glazbe: Dado Pastuović
Autor teksta: Dado Pastuović
Autor aranžmana: Leo Škaro
Glazbeni producent: Petar Dragojević

Redatelj: Miki Nopling