Podijeli objavu

Uživajte u glazbi

Ovog vikenda naš odabir za vas je nešto nove domaće, ali i strane glazbe. Pet albuma koje ćete teško izbaciti iz glave. 🙂

Auguste – Album ‘Daleko od svega’

Gordana Marković i Ivana Lulić, dvije talentirane kantautorice koje stoje iza imena AUGUSTE, predstavljaju novi studijski album! Naslova „Daleko od svega”, album je od 4. svibnja dostupan na svim digitalnim glazbenim platformama, dok će fizičko izdanje publici biti predstavljeno na promociji koja će se održati 16. svibnja u zagrebačkom Botaničaru, nakon čega će CD biti dostupan i u prodaji!

Vojko V – Album ‘Vojko’

Vojko V, splitski reper i producent poznat po svom radu u hip-hop grupama Dječaci i Kiša Metaka, objavio je solo prvijenac “Vojko” u izdanju Croatia Recordsa. Na albumu “Vojko” nalazi se 13 pjesama u kojima Vojko V eksperimentira sa širkom spektrom ritmova i tema poprilično netipičnih za regionalni hip-hop i to je prvi dio trilogije koju će još činiti albumi “Dvojko” i “Trojko”.

Toni Cetinski – Album ‘Kao u snu’

Ako si jedan od najtraženijih glazbenika, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavatelja te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san. Život iz snova, Toni Cetinski glazbenik i čovjek, koji uvijek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpjevao je u svojoj novoj pjesmi ‘Kao u snu‘.

Kylie Minogue – Album ‘Golden’

Australska pop zvijezda, đepna Venera, Kylie Minogue izbacila je novi album naziva ‘Golden’. Ovo je 14-to izdanje u njenoj karijeri dugoj 30 godina. Album je sniman u Nashvilleu, te ima veliki utjecaj country i dance glazbe.

Lisa Stansfield – Album ‘Deeper’

Travanj je obilježila još jedna pop zvijezda. Lisa Stansfield izdala je album ‘Deeper’.